Vælg fodtøj som er flot og godt at gå i

Godt fodtøj er vigtig for vores generelle velbefindende. Det styrker ryggen, anklerne og minimere problemer med fødderne såsom forfods- nedsynkning  og indgroede negle. Både for gamle som unge, er korrekt og behageligt fodtøj alfa omega. Når det handler om sko eller støvler, kan det derfor sagtens betale sig at investere lidt ekstra.

Ifølge sitet Alt om Foden, så er der en række parametre man skal være opmærksom på, når man skal ud og købe nyt fodtøj.

Først og fremmest skal man huske på, at det er skoen der skal passe til foden og ikke omvendt. Skoen skal have en pasform, der egner sig til netop din fod – både i bredden og længden. Vær opmærksom på når du, at skosnuden ikke er for lav og presser ned på dine tånegle. Vælg sko i et åndbar materiale, som for eksempel læder, så du forebygger sure tær og værre endnu fodsvamp. Endelig er en god og fast hælkappe vigtig, for at støtte og holde foden på plads.  Ydermere bør man faktisk købe sko, når ens fod er en smule varm og hævet, så man ved der er plads nok i skoen.

Gode sko til seniorer

Når man bliver ældre, er det ikke kun mentalt – men også i høj grad fysisk. Kroppen oplever ofte flere skavanker, typisk grundet slid og alderdom.  Aldersbetingede sygdomme som diabetes, gigt og gener som rygsmerter og knyster, stiller store krav til fodtøjet. Eksempelvis kan man rammes af manglende muskelkontrol eller følelsesløshed, som i sidste ende kan give dybe sår på fødderne, hvis ikke man har gode sko på. Vælg derfor fodtøj i skind, gerne såkaldt stræk-skind, som lader fødderne få plads og ikke klemmer. Komforten skal være i fokus, så ikke dine sko ender med at koste dig yderligere skavanker og smerter.

Her kan man købe gode og flotte sko

Sko fra New Feet, er det oplagte valg til seniorer, der stiller krav til både komfort og udseende. Det er et dansk mærke med hovedkontor i Randers, som har været på markedet siden 2004.  Firmaet arbejder sammen med førende læger, ortopæder og fodterapeuter, så de sikrer sig, at deres fodtøj altid har tilegnet sig den nyste teknologi og materialer.  Idéen er at skabe fodtøj, til dig med et særligt behov, men uden at gå på kompromis med designet. Gode sko kan nemlig sagtens være flotte og moderne. I kollektionen fra New Feet kan man således finde sko til  både damer og herrer i form af sneakers, hyttesko, ballerinasko, vinterstøvler og endda hjemmesko. Særligt sidst nævnte er væsentlige, da mange har tendens til at undervurdere vigtigheden af at par gode hjemmesko.

New Feet henvender sig desuden ikke kun til den ældre del af befolkningen, men også til dig med et arbejde hvor du går eller står meget. Det kan være erhverv som tjener, frisør eller håndværker.

Generelt bør man som udgangspunkt altid forkæle sig selv med kvalitets fodtøj.