Find en lejebolig i Københavns omegn

Lejlighed

Lejeboliger i selve København hænger ikke på træerne – og heller ikke andre steder for den sags skyld.

De få ledige lejeboliger, der er, er typisk nybyggede og hundedyre, og er det ikke en mulighed for dig at leje dem, så må du tænke i andre baner, hvis du egentlig godt kunne tænke dig at bo i hovedstaden.

Led efter en lejebolig i Herlev eller Ballerup

Hvis du kigger lidt uden for København, vil du finde en række dejlige omegnskommuner, som ud over at ligge ret tæt på hovedstaden også byder på andre fordele. Du vil nok opdage, at både Herlev og Ballerup er meget attraktive steder at bo.

Du har:

  • Kort afstand til København
  • Dejlige grønne områder, skov- og landområder
  • Gode faciliteter som skoler, institutioner, indkøb, sport, hospital osv.
  • Gode trafikforhold – også offentlige

Du får med andre ord hele pakken, hvis du er så heldig at finde en lejlighed i Ballerup eller Herlev.

Fornuftigt huslejeniveau

Ud over de mange oplistede fordele, så er der også den ret vigtige, at huslejeniveauet i Herlev og Ballerup er en del lavere, end det er i selve København.

Hvis den side af sagen også er vigtig for dig, så er det bare om at komme afsted for at se lidt nærmere på de to kommuner. De har meget at byde på.

Hvis du kan lide det, du ser, så er det næste skridt at søge mere aktivt på en lejlighed.

Når du skal søge en lejlighed

Der er flere veje, du kan benytte, når du er på boligjagt. Du kan som det første gå til kommunen og høre, om de har nogle lejeboliger, du kan blive skrevet op til.

Desuden kan du undersøge, om der findes nogle boligselskaber eller private udlejere, som kører med venteliste, eller som har noget ledigt lige nu.

Du kan lige så godt gå all in i din søgen. Det vil sige, at du bruger alle de kanaler, som du overhovedet har, når du skal lede efter en Lejebolig Herlev eller Ballerup.

Brug dit udvidede netværk

Du skal selvfølgelig benytte dig af dit primære netværk, som familie, venner og kollegaer, når du er aktivt boligsøgende.

I den næste ring af dit netværk kan der måske også være nogle kontakter, som ender med at give pote. Så bed dit netværk om også at bruge deres netværk. På den måde spredes budskabet endnu mere – som ringe i vandet.

Med til dit udvidede netværk hører også de sociale medier. Herfra kan du nå virkelig langt ud med dit budskab. Bed alle om at dele. Det kan jo være, at der længere ude i cirklerne er en person, der kan hjælpe dig med at finde en lejlighed i Ballerup eller Herlev.

Der findes også grupper på Facebook, der simpelthen poster enhver ledig lejebolig i den pågældende by. Dem er der mange, der har haft gavn af at holde øje med og være aktiv i. det kan jo være, at det lykkes snart.