Find den perfekte kjole

kjole

Når sommeren langsomt kommer snigende, er der særligt én ting, der fylder meget for mange kvinder – og det er den perfekte sommerkjole. Der er intet så rart som at kunne stå op, hoppe i en lækker kjole, et par sandaler og stadig være med på moden – selvom ens tøj er så simpelt. Men en af de mange fordele ved at finde den perfekte kjole er, at man ofte kan style den op og ned, og dermed altså få den til både at passe til hverdag og fest. Vælger du de rigtige sko og de rigtige accessories til kjolen, kan du ændre hele looket. Du kan få mere inspiration til at finde den rigtige kjole til den rigtige anledning ved at klikke her!

Når det kommer til at vælge den helt rigtige kjole til dig, er der flere ting, du skal tænke over. For det første er det vigtigt, at du tænker over, hvor hvilket snit, der klæder din kropsform bedst – og du skal også tænke over, hvilke ting du gerne vil fremhæve ved din krop.

Find din kropsform

Når du skal finde den perfekte kjole, skal du først og fremmest tænke over, hvilken kropsform du har.

Har du brede skuldre, store bryster og er du lidt smal om hoften, har du højst sandsynligt dén kropsform, som man kalder for æble. Med kropsformen æble, skal du helst finde kjoler, som kan gøre din krop mere harmonisk – altså kjoler, der sidder til i overkroppen, men sidder lidt løst om hofterne og dermed skaber illusionen om smallere skuldre og bredere hofter.

Har du ikke en æbleformet krop, kan det være, du har en pæreformet én af slagsen. Har du lidt brede hofter, store lår, og er du smal om overkroppen, er du højst sandsynligt pæreformet. De kjoler, som du skal gå efter, hvis du har en krop, der er pæreformet, er, kjoler, der kan få dine skuldre til at se lidt bredere ud, så de kommer mere i balance med dit hofteparti. Et godt tip er at finde kjoler med dekorering på overkroppen eller eventuelt en firkantet udskæring, der kan give illusionen om bredere skuldre.

Måske har du ikke rigtig så meget talje eller kurver og altså lidt mere slank og aflang i det – hvis du er dét, kan du med fordel gå efter kjoler, der vil få det til at ligne, du har en smallere talje. Altså vil et bånd i taljen klæde dig rigtig godt.

Har du derimod den klassiske Marylin Monroe-figur med store bryster, brede hofter og en smal talje, har du timeglasfiguren. Det er særligt stropløse og tætsiddende kjoler, der vil klæde dig og fremhæve din figur.

Søger du en hvid kjole?

Med en hvid kjole får du øjeblikkeligt et uskyldigt sommer-look, men det kan altså godt være svært at finde ud af, hvornår du egentlig må have hvid på – og hvornår du absolut bør hoppe i en hvid kjole. Hvide kjoler kommer ligeledes i mange størrelser og former. Mangler du inspiration, eller kunne du tænke dig at vide endnu mere om, hvornår du bør, og hvornår du ikke bør have hvid på, kan du læse mere om det på trenden.dk.