Find en gave til hende

Nærmer juleaften sig? Er der endnu en fødselsdag på vej blandt venner og familie? Det kan være svært at komme på nye ideer år efter år. Hvis du vil finde ny inspiration til en gave kan du derfor kigge herunder.

Gave til den lille

Helt små børn er ikke de bedste til at give udførlige ønskesedler til deres fødselsdage og juleaften. I stedet må du selv gå i tænkeboks og finde noget, der vil passe godt til din datter, niece eller måske blot din vens lille pige, som snart skal have en dåbsgave af en eller anden art.

En super god gave til et lille barn vil altid være en gave, der hjælper dem med deres udvikling. Små børn har rigtig mange ting, som de skal nå at lære, og den bedste måde at lære på ved at lege. Overvej derfor evt. at købe et puslespil som gave til dem. Ikke et af de avancerede – selvfølgelig – men et af de mange puslespil derude, som er lavet specifikt til små børn, med måske sølle seks brikker i spillet. Ved at lege med puslespillet udvikler de deres motoriske færdigheder og sanser.

Gave til den mellemstore

Efter et par år i verden bliver børn som regel meget bedre til at levere meterlange ønskesedler, der lige så godt bare kunne være et udsnit af reklamerne på TV. Hvis du alligevel står og leder efter inspiration til en gave andre steder, kan der her nævnes et par forslag.

Først og fremmest er der klassikeren: Rulleskøjten. Rulleskøjter er noget, som de fleste børn før eller senere stifter bekendtskab med, og som de kan få meget glæde ud af. Det kan være en god mulighed for at få dem lokket væk fra computeren – i hvert fald i et par minutter.

Er der tale om en pige i teenagealderen er det måske tøj og makeup, du er nødt til at lede efter. Det kan være et vanskeligt marked at bevæge sig rundt i, hvis du ikke selv har meget erfaring med mode, men her kan du finde hjælp og inspiration.

Gave til den store

Efter de vilde teenageår begynder det at blive vanskeligt at få lavet de der ønskesedler igen. Nu er man voksen og har arbejde, så hvis man mangler noget, køber man det bare selv. Det giver derfor en udfordring, når julen og fødselsdagen nærmer sig.

Kodeordet til at finde en god gave til en kvinde må være ’hygge’. Giv hende noget, som hun ikke nødvendigvis har et enormt vigtigt behov for at eje – for så havde hun købt det selv – men som vil bidrage med nogle hyggelige stunder til hendes hverdag.

Skønhedsprodukter kan stadig virke som gave, men ikke alle kvinder går lige meget op i den slags. Er din gavemodtager ikke så meget til makeup og tøj, men mere til noget spænding eller at prøve noget nyt? Så er det måske en oplevelse, du skal give hende. Uanset hvad skal du altid huske at tage højde for hendes interesser.