Vælg den rigtige barbermaskine – udvalget er stort

barbermaskine

Der findes mange forskellige slags barbermaskiner. Hvilken en man lige skal vælge, kan komme an på mange ting.

Hvordan ens skæg er, hvad man har brug for hos en barbermaskine og om den skal være vandtæt eller ej. Alle de ting spiller også en rolle når det kommer til pris, samt mærket som spiller en rolle i prisen på samme tid.

Samtidigt med det skal man huske at tænke på at det ikke altid er den dyreste som er den som passer bedst til en.

Forskellige funktioner

Det med at skulle barbere sig er sådan set nemt nok i sig selv. Den svære del ved det er at skulle finde den helt perfekte barbermaskine.

For der findes så mange forskellige, så hvordan ved man lige hvilke en der er bedst når man skal til at barbere sit skæg? Ved at vælge en mindre god en, kan det i nogle tilfælde ses på resultatet, hvilket er noget man helst gerne vil undgå.

Det hele kommer faktisk også meget an på hvor meget skæg man har, og hvordan man bedst kan lide at barbere sig. Hvis ens skæg er meget kraftigt, findes der også barbermaskiner som kan klare kraftig hårvækst.

Faktisk findes der mange forskellige slags funktioner til sådan en maskine. Nogle har selvfølgelig flere end andre, og alt i alt kommer det i sidste ende også en del an på prisen. Det er selvfølgelig de dyrere som har flere funktioner end de billigere som måske kun har en eller to.

Der er også nogle som er vandtætte, hvilket jo betyder at man kan anvende den i badet. Nogle kan godt lide at barbere sig i badet, mens andre bedst kan lide at gøre det foran spejlet. Hvis man er en af em som godt kan lide at gøre det i badet, er en barbermaskine som er vandtæt nok en god ide.

Hvad koster sådan en så?

Men hvor meget koster sådan en enlig? Priserne varierer meget, igen alt efter hvad de kan og ikke kan eller om de er vandtætte eller ej. Mærket spiller dog også en stor rolle her, hvilket det gør i de fleste tilfælde.

De billigste ligger på omkring de 200 kr. til 300 kr. Der er også nogle priser ind i mellem dem. Så er der de næste som er på 400 kr. til 600 kr. Det er her at det begynder at blive lidt dyrere, samtidigt med at det er de mere kendte mærker som træder frem. De dyreste barbermaskiner ligger dog helt oppe på over 1000 kr. eller over.

Det er dog godt nok de virkelig dyre mærker som har flere funktioner end de andre, eller bare kan noget nyt som de andre ikke kan.

Hvilken barbermaskine man skal købe, er selvfølgelig helt op til en selv, og det kan være en god ide at kigge forbi sider som mandens.dk inden køb. Men at købe en for dyrere penge, samtidigt med at den har nogle funktioner man sådan set ikke har brug for, vil det være både billigere men også nemmere at købe en til billigere penge som dog har mindre funktioner, men at den så har dem man vil bruge.